Nieuws

Op de hoogte blijven van actueel nieuws van Civil Management? Volg ons dan via LinkedIn.

Fiets-voetgangersbrug Park Lingezegen

Civil Management (onderdeel van DAGnl) verzorgt voor het Park Lingezegen de complete voorbereiding, aanbesteding en uitvoering. Onderdeel hiervan is de realisatie van een fiets-voetgangersbrug.

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5,6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste editie van de Infra Relatiedagenbeurs plaats in Hardenberg. Ook dit jaar staat Civil Management, onderdeel van DAGnl, weer op de beurs.

Civil Management behaalt het ISO 14001 certificaat!

Civil Management heeft het ISO 14001 certificaat behaald! Wij streven continu naar verbetering en willen steeds bewuster omgaan met milieu aspecten. Voor de ISO 14001 zal er jaarlijks een audit plaatsvinden.

Project: N224 Veenendaal de Klomp

Dit mooie project aan de N224 bij Veenendaal de Klomp is uitgevoerd door de Provincie Gelderland in samenwerking met de aannemer Van Wijk Nieuwegein B.V. De medewerkers van Van Wijk hebben zes dagen lang, 24 uur per dag gewerkt.

Begin fiets- en voetgangersbrug Park Lingezegen

Het begin van de fiets- en voetgangersbrug voor het Park Lingezegen is er! De brug wordt in opdracht van Park Lingezegen door Strukton gebouwd.

Welkom Buro Borgland

Wij hebben een nieuwe collega bij! Ondernemerschap zit in ons bloed. Daarom breidt DAGnl in Noord-Holland (Warmenhuizen) uit met Buro Borgland.

Infra Relatiedagen 2020

Op 4,5 en 6 februari vindt de Infra Relatiedagenbeurs weer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten.

N302 Ecoduct

Collega Arno (Civil Management) verzorgt, in opdracht van Provincie Gelderland, de projectleiding bij het project natuurbrug (ecoduct) N302.

Opening fietstunnel Zevenaar

Vrijdag 3 juli is de fietstunnel Hengelder in Zevenaar officieel geopend. Voor Civil Management (onderdeel van DAGnl) een mooi project om te mogen ontwerpen. De fietstunnel is onderdeel van de snelfietsroute tussen Zevenaar en Arnhem. De route, F12 genoemd, loopt voor een groot deel parallel aan de A12.

Beeld en beleving versus beheer en onderhoud

Het Marktplein ligt in het hart van Apeldoorn. Het plein wordt na twintig jaar opnieuw ingericht tot Plein van de Stad Daar mag collega Bas vanuit Civil Management (onderdeel van DAGnl) bij ondersteunen.